Inštitut za novejšo zgodovino Slovenščina English Inštitut za novejšo zgodovino

Pravno obvestilo

Copyright © 2010 - 2018 Inštitut za novejšo zgodovino. Vse pravice pridržane.

Copyright © 2010 - 2018 Inštitut za novejšo zgodovino. Vse pravice pridržane.Avtorske pravice

Gradivo, objavljeno na spletnih straneh Inštituta za novejšo zgodovino, se lahko reproducira le v nekomercialne namene. Reprodukcija mora biti opravljena v skladu z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah (avtor/ica, naslov dela, kraj in leto izdaje, stran navedka; v vseh ostalih primerih spletna stran www.inz.si).

Omejitev odgovornosti

Inštitut za novejšo zgodovino bo z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta skušal zagotavljati ažurnost in točnost podatkov, vendar za to ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti (uporaba objavljenih vsebin je na uporabnikovo lastno odgovornost). Inštitut si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila. Inštitut prav tako ne prevzema nikakršne odgovornosti za povezave (in vsebine) do drugih strani svetovnega spleta.

Varovanje zasebnosti

Inštitut za novejšo zgodovino se zavezuje, da bo spoštoval zaupnost podatkov uporabnikov spletnega mesta. Podatki ne bodo posredovani tretji osebi ali uporabljeni v katerekoli druge namene, razen za namen naročanja publikacij na Inštitutu za novejšo zgodovino.


- Kongresni trg 1, Ljubljana Tel.:01 200 31 20 | Vizitka | Pravno obvestilo